VERZENDEN

Bestellingen geplaatst op werkdagen (ma-vr) vóór 14:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Dat betekent dat: bestel je op een werkdag vóór 14.00 uur, dan verwerken we je bestelling dezelfde dag nog. Zodra je een artikel hebt besteld, sturen we je een bevestigingsmail met je gegevens en je bestelnummer. Dit nummer is tevens het referentienummer dat we gebruiken in de correspondentie over je bestelling.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn afhankelijk van het bezorgadres. De totale verzendkosten worden getoond bij het afrekenen. Bestel je meer dan € 35,00 dan is bezorgen gratis binnen Nederland en België.

BEZORGDATUM

De meeste bestellingen worden verstuurd als brievenbuspakket. In alle gevallen (brievenbuspakket of anderszins) ontvang je een track en trace-nummer om je bestelling te volgen.

Onze sokken worden in Nederland binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. Bezorging buiten Nederland duurt doorgaans 2-3 dagen.

RETOURNEREN

Bij Marcmarcs mag je producten om welke reden dan ook binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Let wel op de regelgeving volgens het herroepingsrecht zoals verderop genoemd.

Het adres dat voor je voor retourzendingen kunt gebruiken is:

Sockshouse B.V.

Marcsmarcs

Larenweg 48

5234 KA ‘s-Hertogenbosch

Nederland

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Sockshouse B.V. Larenweg 48, 5234 KA ‘s-Hertogenbosch – Nederland, hello@marcmarcs.com, Telefoon: + 31 073 649 66 66) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

GEVOLGEN VAN DE HERROEPING

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

TERUGBETALING

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

RETOURZENDING

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

UITZONDERINGEN

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken en;
  • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement).

OVERIGE VRAGEN

Heb je andere vragen over verzenden, bezorgen of retourneren? Neem gerust contact met ons op.